Biografie Flaming Sambucas"

The Flaming Sambucas is een achtkoppige  soulband uit Eindhoven met stoere, dansbare grooves uit de beginjaren van de soul muziek.
 
Met de geweldige stem van onze Godmother of Soul en de krachtige soulharmonieën van de vier blazers, wordt de soul beleefd zoals ie bedoeld is: Intens, dansbaar, opzwepend en enthousiast.
 
Wij zijn geïnspireerd door vintage Northern Soul en labels als Stax, Atlantic en Daptones.
Dus geen overbekende standards, geen ingewikkelde soul-jazz, maar zwoele, zwetende en spannende soulcovers van (bijna vergeten) hits. Denk aan nummers van bekende soulartiesten als Aretha Franklin, Etta James, Marvin Gaye en Dusty Springfield, maar zeker ook aan nummers van minder bekende soullegendes uit de jaren ’60 en ’70 als Ann Peebles en Marva Whitney.
Gigs
Dat zijn The Flaming Sambucas!

Gallery

Speelduur Flaming Sambucas"

 • Duur: Aantal sets: 0 x 0 min.
 • Geluid:100 personen
 • Licht:Inclusief
 • Reiskosten: 150 ct/km
Samenvatting

Stoere, dansbare grooves uit de beginjaren van de Soul Music! Geen overbekende standards, geen ingewikkelde soul-jazz, maar zwoele, zwetende en spannende soulcovers van bijna vergeten hits. Denk aan nummers van bekende soulartiesten als Areth

Bandleden

De band bestaat uit: zang WILLEKE DE KRUIF gitaar JELLE VAN DER WIEL bas WIL KRUIZINGA drums JORDI BASELMANS trompet MARCO STAVENGA tenor-sax MARION WIEGMANS bariton-sax ERIC-JAN KROOT alt-sax KARIN DEKKERS

Bijzonderheden

Overige informatie

Tags
Northern Soul Stax en Daptones

Overige kosten

Geen extra kosten

Repertoire Flaming Sambucas

Beschikbaarheid Flaming Sambucas

Informatie & FAQ

Hoe werken wij?

Bekijk op www.t-tauri.nl welke bands en dj's nog vrij zijn op jullie feestdag of evenement. Beluister de muziek van de bands on-line en bekijk de videoclips.
Wij adviseren om een live-optreden bij te wonen van de band, zodat je ook met de bandleden kunt kennismaken en je wensen uiteen kunt zetten. Dit kun je direct on-line regelen.

Als je de coverband, dj of artiest voor je feest gevonden hebt maken wij de boeking voor je rond.

Zijn er kosten verbonden aan een optie?

Het plaatsen van een optie gebeurt te allen tijde vrijblijvend, er zijn dus verder geen kosten aan verbonden.

U mag zelfs meerdere opties tegelijk plaatsen zodat u de verschillende artiesten kan vergelijken om uiteindelijk dié artiest te kiezen die het beste aansluit bij uw wensen.

FAQ

Jazeker in de meeste gevallen is dit mogelijk! Per e-mail ontvangt u van T-Tauri Management een uitnodiging met alle gegevens voor een presentatie. Uiteraard wordt automatisch uw optie verlengd tot na uw bezoek zodat u niet voor niets gaat kijken.

T-Tauri Management is in het bezit van een zogeheten 'inhoudingsplichtigen verklaring' van de belastingdienst waarmee wij gerechtigd zijn de verplichting voor het afdragen van loonbelasting en social premies voor bedrijven, verenigingen en stichtingen over te nemen.

 • Hiermee voorkomt u vervelende naheffingen en loonadministratie voor de artiesten van uw feestavond.
 • Deze af te dragen loonbelasting en sociale permies zijn doorberekend in de 'uitkoopprijs'. vandaar dat deze prijs hoger is dan de prijs voor privë feesten, waar geen sociale premies voor hoeven afgedragen te worden.

De stroomvoorziening die de artiest nodig heeft verschilt per artiest.

 1. In uw optiebevestiging wordt direct een specificatie gegeven van de benodigde stroomvoorziening. Zo kunt u tijdig controleren of de artiest van uw keuze past bij voorzieningen op de feestlocatie van uw keuze.

Indien een artiest ziek wordt zorgen wij kosteloos voor vervanging van de artiest

Reviews

Goed zat

0.00 / 5.0

0% beveelt deze artiest aan

Gemiddelde scores
 • (5)
  (0)
 • (4)
  (0)
 • (3)
  (0)
 • (2)
  (0)
 • (1)
  (0)
Er zijn 0 reviews
Ervaringen met Flaming Sambucas? Voeg een reactie toe Er zijn op dit moment geen reacties van klanten. Klik op bovenstaande link om een reactie toe te voegen.

  Schrijf een review

  Vragen? Stel je vraag of bel +31 (0)6 22982129