Biografie Cuata"

Cuata smaakt nooit hetzelfde: lekker warm bij Hollands weer, heerlijk koel op tropische dagen. Cuata maakt vrolijk, zweept op en is melancholiek. Cuata bestaat uit Hans Kamps (contrabas en zang), Frank de Kleer (gitaar en zang) en Wim Dictus (gitaar, diatonische accordeon, laúd en zang!

DJ
Voor nóg meer variatie kan een salsa DJ worden ingezet. Deze werkt nauw samen met de band, zodat alle soorten dansmuziek aan bod kunnen komen. Wat de band niet speelt, draait de DJ. Vóóraf, tijdens de pauzes en ná het optreden draait hij of zij lekkere merengue, pittige salsa maar evengoed klassieke pop- en soulnummers. Natuurlijk worden uw verzoeknummers ingepast.

Workshop salsadansen
Tussen de optredens van Cuata kan een Caribische dansworkshop worden gegeven. In korte tijd worden de basisbewegingen van diverse Caribische stijlen aangeleerd, zoals salsa, merengue en Spaanse rumba. Deze workshop is al een feest op zich.
Zonder al te veel danservaring kunt u nu met een paar passen uit de voeten. De typische heupbewegingen die horen bij deze, op Afrikaanse dansritmes gebaseerde dansvormen, worden u bijgebracht. Voor de een kan dit hilarisch zijn, voor de ander gaat een nieuwe wereld open. Maar altijd geeft het op uw feest een collectief gevoel van dansplezier. Totale duur is 2 x 20-30 minuten.

La Pasión
La Pasión is de naam van het totaalconcept rondom een optreden van Cuata waarin alles draait om hartstocht. De passie wordt alleen al opgeroepen door de sfeervolle locatie, verder door de heerlijke tapas, de barbecue en sangria. De dansende mensen die u het eten en muziek opdienen jagen dit vuur nog op, totdat onze DJ tot laat op de avond voor het afsluitende muzikale vuurwerk zorgt.

Gallery

Speelduur Cuata"

 • Duur: Aantal sets: 4 x 45 min.
 • Geluid:250 personen
 • Licht:Inclusief
 • Reiskosten: 0 ct/km
Samenvatting

Cuata is een smaakvolle en pittige notenmelange van diverse Mediterrane en Caribische muziekstijlen. Bij Cuata hoor je een tikkeltje rumba gitana, een toefje Cubaanse zon, een snuifje zigeunerswing.

Bandleden

gitaar, zang contrabas, zang zang, gitaar, laúd, akkordeon

Bijzonderheden

Overige informatie

3 x 30/45 min * 4 x 30/45 min 5 x 30/45 min. akoestisch wordt 30 minuten per set gespeeld versterkt wordt 45 minuten per set gespeeld 3 uursprijs uitsluitend op doordeweekse dagen

Tags
Zuid Amerikaans ,Spaans ,Cubaans ,Gypsy swing ,Zonnige muziek

Overige kosten

Geen extra kosten

Repertoire Cuata

Op aanvraag

Beschikbaarheid Cuata

Informatie & FAQ

Hoe werken wij?

Bekijk op www.t-tauri.nl welke bands en dj's nog vrij zijn op jullie feestdag of evenement. Beluister de muziek van de bands on-line en bekijk de videoclips.
Wij adviseren om een live-optreden bij te wonen van de band, zodat je ook met de bandleden kunt kennismaken en je wensen uiteen kunt zetten. Dit kun je direct on-line regelen.

Als je de coverband, dj of artiest voor je feest gevonden hebt maken wij de boeking voor je rond.

Zijn er kosten verbonden aan een optie?

Het plaatsen van een optie gebeurt te allen tijde vrijblijvend, er zijn dus verder geen kosten aan verbonden.

U mag zelfs meerdere opties tegelijk plaatsen zodat u de verschillende artiesten kan vergelijken om uiteindelijk dié artiest te kiezen die het beste aansluit bij uw wensen.

FAQ

Jazeker in de meeste gevallen is dit mogelijk! Per e-mail ontvangt u van T-Tauri Management een uitnodiging met alle gegevens voor een presentatie. Uiteraard wordt automatisch uw optie verlengd tot na uw bezoek zodat u niet voor niets gaat kijken.

T-Tauri Management is in het bezit van een zogeheten 'inhoudingsplichtigen verklaring' van de belastingdienst waarmee wij gerechtigd zijn de verplichting voor het afdragen van loonbelasting en social premies voor bedrijven, verenigingen en stichtingen over te nemen.

 • Hiermee voorkomt u vervelende naheffingen en loonadministratie voor de artiesten van uw feestavond.
 • Deze af te dragen loonbelasting en sociale permies zijn doorberekend in de 'uitkoopprijs'. vandaar dat deze prijs hoger is dan de prijs voor privë feesten, waar geen sociale premies voor hoeven afgedragen te worden.

De stroomvoorziening die de artiest nodig heeft verschilt per artiest.

 1. In uw optiebevestiging wordt direct een specificatie gegeven van de benodigde stroomvoorziening. Zo kunt u tijdig controleren of de artiest van uw keuze past bij voorzieningen op de feestlocatie van uw keuze.

Indien een artiest ziek wordt zorgen wij kosteloos voor vervanging van de artiest

Reviews

Goed zat

0.00 / 5.0

0% beveelt deze artiest aan

Gemiddelde scores
 • (5)
  (0)
 • (4)
  (0)
 • (3)
  (0)
 • (2)
  (0)
 • (1)
  (0)
Er zijn 0 reviews
Ervaringen met Cuata? Voeg een reactie toe Er zijn op dit moment geen reacties van klanten. Klik op bovenstaande link om een reactie toe te voegen.

  Schrijf een review

  Vragen? Stel je vraag of bel +31 (0)6 22982129