Biografie Slampampers"

De drie Slampampers zijn zowel uitstekende muzikanten als geweldige komedianten. Ze hebben zich ontwikkeld tot ervaren entertainers die spelen in zowel theaters als op festivals en andere events, op straat en desnoods bij u in de huiskamer; Akoestisch, versterkt, mobiel of op een podium: Een 'feelgood-show' die het publiek aan het lachen maakt en waar je goeie zin van krijgt.


Nu dan eindelijk de kans om deze "fantastic guys" te bewonderen
"Don"t Miss This!" de vier tot elkaar veroordeelde helden denderen met tomeloze energie over het podium. Nooit verwachte comedy doorspekt met liters zweet en swingende muziek. Daarbij zichzelf en elkaar niet ontziend en de sterren van de hemel spelend. Schaamteloos goed!

Gallery

Speelduur Slampampers"

 • Duur: Aantal sets: 3 x 25 min.
 • Geluid:Exclusief
 • Licht:Inclusief
 • Reiskosten: 45 ct/km
Samenvatting

Van Duitsland tot België, Canada, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Zwitserland tot aan Zuid Korea toe heeft dit reizende gezelschap met hun spectaculaire performances, een diepe indruk achtergelaten.

Bandleden

Bijzonderheden

The Slampampers kunnen akoestisch spelen voor klein publiek (tot 50 personen) en zijn dan zeer makkelijk verplaatsbaar. The Slampampers kunnen met hun instrumenten binnen komen lopen en meteen de act beginnen en na afloop ook meteen weer verdwijnen zonder een spoor achter te laten. The Slampampers hebben ook een draadloze intallatie voor publiek tot 200 personen, ook met deze installatie zijn we zéér makkelijk verplaatsbaar en nemen we weinig ruimte in.

Overige informatie

(3 x 25 min) Theatershow (1 x 70 min, evt. pauze) Podiumshow (2 x 35 min)

Tags
festivals, straattheater,theateract,swing, jazzy

Overige kosten

Geen extra kosten

Repertoire Slampampers

Beschikbaarheid Slampampers

Informatie & FAQ

Hoe werken wij?

Bekijk op www.t-tauri.nl welke bands en dj's nog vrij zijn op jullie feestdag of evenement. Beluister de muziek van de bands on-line en bekijk de videoclips.
Wij adviseren om een live-optreden bij te wonen van de band, zodat je ook met de bandleden kunt kennismaken en je wensen uiteen kunt zetten. Dit kun je direct on-line regelen.

Als je de coverband, dj of artiest voor je feest gevonden hebt maken wij de boeking voor je rond.

Zijn er kosten verbonden aan een optie?

Het plaatsen van een optie gebeurt te allen tijde vrijblijvend, er zijn dus verder geen kosten aan verbonden.

U mag zelfs meerdere opties tegelijk plaatsen zodat u de verschillende artiesten kan vergelijken om uiteindelijk dié artiest te kiezen die het beste aansluit bij uw wensen.

FAQ

Jazeker in de meeste gevallen is dit mogelijk! Per e-mail ontvangt u van T-Tauri Management een uitnodiging met alle gegevens voor een presentatie. Uiteraard wordt automatisch uw optie verlengd tot na uw bezoek zodat u niet voor niets gaat kijken.

T-Tauri Management is in het bezit van een zogeheten 'inhoudingsplichtigen verklaring' van de belastingdienst waarmee wij gerechtigd zijn de verplichting voor het afdragen van loonbelasting en social premies voor bedrijven, verenigingen en stichtingen over te nemen.

 • Hiermee voorkomt u vervelende naheffingen en loonadministratie voor de artiesten van uw feestavond.
 • Deze af te dragen loonbelasting en sociale permies zijn doorberekend in de 'uitkoopprijs'. vandaar dat deze prijs hoger is dan de prijs voor privë feesten, waar geen sociale premies voor hoeven afgedragen te worden.

De stroomvoorziening die de artiest nodig heeft verschilt per artiest.

 1. In uw optiebevestiging wordt direct een specificatie gegeven van de benodigde stroomvoorziening. Zo kunt u tijdig controleren of de artiest van uw keuze past bij voorzieningen op de feestlocatie van uw keuze.

Indien een artiest ziek wordt zorgen wij kosteloos voor vervanging van de artiest

Reviews

kei goeie band

2.70 / 5.0

90% beveelt deze artiest aan

Gemiddelde scores
 • (5)
  (1)
 • (4)
  (1)
 • (3)
  (0)
 • (2)
  (0)
 • (1)
  (0)
Er zijn 2 reviews
Ervaringen met Slampampers? Voeg een reactie toe
 • Man
  Geplaatst door: bart

  2017-08-03T17:20:52.447

  very very good and funny !

 • Man
  Geplaatst door: Henk

  2017-08-03T17:27:09.377

  very very very very good

  Schrijf een review

  Vragen? Stel je vraag of bel +31 (0)6 22982129