U bevindt zich hier: Home -> Alle online artiesten -> Pagina 1 van 2 pagina's

Artiesten

Bands

12 resulaten gevonden

Liptease & the Backstreet Crackbangers
Liptease & the Backstreet Crackbangers

Zoet, zuiver maar ook pittig als een oogappeltje. Stoer, stug en geolied als een V8 Blok. .

 • Heel simpel gewoon de muziek van tegenwoordig in dat jasje stoppen zodat het “echte leven” ook weer het “echte leven” wordt. Dus een avond vol muziek, vrouwen, drank, zweet en uiteraard de super-smoker.
2 reviews
. 4690.00,--
Lees Meer
Nighttrain
Nighttrain

Let’s go to the next station’.

 • Een stevige beat, een funky bass, een groovy gitaar, dansende toetsen, mind blowing horns en fantastische vocalisten. Dans en zing mee met een heerlijk repertoire vol herkenning: Soul, Pop, Dance, Disco, Rock en een vleugje Nederpop!
0 reviews
. 3170.00,--
Lees Meer
Betty Blue
Betty Blue

VINTAGE ROCK.VOOR MUZIEKLIEFHEBBERS EN ANDERE FEESTNEUZEN.

 • De Eindhovense band Betty Blue is zonder meer één van de betere coverbands van ons land. Waar ze ook spelen, de band slaagt erin een band met het publiek op te bouwen die resulteert een in opzwepende wisselwerking.
4 reviews
. 2190.00,--
Lees Meer
Betsy Blue
Betsy Blue

Top band, Die met u meedenkt.

 • Grandioze Top band voor uw bedrijfsfeest of privefeest? Betsy Blue heeft alles.
13 reviews
. 1850.00,--
Lees Meer
Bettys Backyard
Bettys Backyard

Mag het ook iets zachter..

 • Mag het ook iets zachter. Betty's Backyard speelt semi accoustisch. Ideaal voor receptie, kleine gezelschappen, mooie luisterliedjes en feelgood music. Lekker loungen bij een kampvuurtje of in het zonnetje of gewoon bij u thuis een feestje bouwen.
2 reviews
. 1090.00,--
Lees Meer
Cuata
Cuata

Een pittige notenmelange van diverse Mediterrane en Caribische muziekstijlen.

 • Cuata is een smaakvolle en pittige notenmelange van diverse Mediterrane en Caribische muziekstijlen. Bij Cuata hoor je een tikkeltje rumba gitana, een toefje Cubaanse zon, een snuifje zigeunerswing.
0 reviews
. 1580.00,--
Lees Meer
Huub Henk & Harrie
Huub Henk & Harrie

Golden oldies feestrock.

 • Deze mannen storten zich vol overgave op het coveren van superhits uit de vorige eeuw. Van de oude Rock’n’Roll (Bill Haley, Elvis), via de Sixties (Stones, Jimi Hendrix, Beatles), via de Seventies (Abba, Normaal) naar de Eighties (Police, Robert Palm
0 reviews
. 1030.00,--
Lees Meer
Coverband Plein13
Coverband Plein13

Plein13, als het live moet zijn!.

 • Plein 13 is een coverband uit Bergen op Zoom met een stevige live-reputatie. De band speelt de meest uiteenlopende muziek uit de jaren 70, 80 en 90, van blues tot soul en van rock tot disco. Kortom; livemuziek van A tot Z.
2 reviews
. 1730.00,--
Lees Meer
FUN Q
FUN Q

ALLROUNDBAND FUN Q speelt echt een feest met moderne insteek op normaal volume.

 • ALLROUNDBAND FUN Q: Klassiek knallen met z'n vieren. Zanger en zangeres met knallende show in elke stijl aangevuld met 2 hongerige wolven op drums en bas
4 reviews
. 1140.00,--
Lees Meer
Beatles Revival
Beatles Revival

.

 • Deze band stond op podia in heel Europa, tot en met de Cavern Club in Liverpool. In Nederland waren ze o.a. te gast op het trouwfeest van Ruud van Nistelrooy en in Engeland op het verjaarsfeest van Queen Elisabeth.
2 reviews
. 4160.00,--
Lees Meer
Slampampers
Slampampers

Ben je klaar voor een Slamtastische ervaring .

 • Van Duitsland tot België, Canada, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Zwitserland tot aan Zuid Korea toe heeft dit reizende gezelschap met hun spectaculaire performances, een diepe indruk achtergelaten.
2 reviews
. 1280.00,--
Lees Meer
Feelings
Feelings

Tijdelijk geen 2699,00 euro. maar 2349,00 euro!!!.

 • Nu krijgen de eerste 50 reserveringen maar liefst € 350,00 korting! Plus gratis DJ voor de pauze non stop FEEST! Alleen geldig voor reserveringen in 2015 & 2016 Dus wees er snel bij. Want vol = vol!
12 reviews
. 2610.00,--
Lees Meer